Saltear al contenido principal

L’escriptora i activista Lolita Bosch dóna un 30% del seu temps i dels seus diners cada vegada que crea un nou projecte del Col·lectiu FU. Treballa gairebé sempre des de Catalunya però per sort, viatja molt!

La Marta Julià és la directora del Campus Lolita i treballa des d’un petit poble de Catalunya. Ha estudiat literatura i periodisme, i treballa la literatura amb les nenes i els nens.

L’Esperança Sierra és la directora del Campus Mila i treballa des del barri de Sant Antoni de Barcelona. Entén la infantesa com un univers de saviesa i poder, i ara ofereix eines a les nenes i els nens que vulguin veure-hi més enllà.

La Beatriz Chamussy és il·lustradora i treballa des d’un 5è pis sense ascensor, també a Sant Antoni. És l’autora del logo del Campus Mila, i aquí podeu veure tot el que ha fet i fa: http://www.beatrizchamussy.com

La Mila té nou anys, és la filla de Lolita i ja ha escrit dos llibres. Un d’ells publicat al segell Espasa de l’editorial Planeta. Amb el Campus Mila comença el seu propi recorregut en el treball artístic i de pau amb la població infantil. Per ara no dirigirà projectes, és clar, però començarà a pensar-ne.

Tot i que els nostres projectes es poden dur a terme gràcies a les persones que de manera voluntària coordinen o col·laboren amb el Col·lectiu FU, generant i construint discursos i recursos contra les violències, les desigualtats, la pobresa i la manca d’oportunitats. Hi treballem moltes persones des de molts llocs del món, buscant alternatives pràctiques i intel·ligents en l’art, les humanitats i la literatura, per poder ser, amb dignitat, precisió i llibertat, qui som i qui tenim dret a ser.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, escriu-nos si us plau a campusmila2018@gmail.com

Volver arriba